maanantaina, elokuuta 28, 2006

Yllätysvieraita tuplana

Seluskassa 26.-27.8.

Vietettiin taas yksi viikonloppu ihan pihalla! Tarkemmin vielä, katolla. Lauantaina aamusta jo lähdettiin liikenteeseen ja oltiin niin innokkaita, että jouduttiin odottelemaan 15 min rautakaupan ovien takana ennen kuin meidän päästettiin sisään :) Ostosten jälkeen nokka kohti Seluskaa. Ja hetihän me toki kiivettiin katolle, missä hommat jatku samaan malliin kuin aikaisemmin eli huopaa vaihdettiin.

Molemmat päivät olivat todella kuumia eikä millään olisi voinut uskoa syyskuun lähestyvän. Nostettiin itsellemme sunnuntai-iltana hattua hyvästä ja ahkerasta työstä. Jaksettiin helteestä huolimatta tehdä pitkät päivät ja saatiin paljon tulostakin. Vaikka piipun ympärystä ja lahot räystäätkin vähän hidastivat, saatiin silti 6,5 huopaa paikalleen ja piipun ympärille alushuopakin. Kunhan piipusta päästään ohi niin sitten tahti varmaan kiristyykin. Jos vaan vesisade ei ole haittoina.

Lauantaina Seppo piipahti illasta jääteellä ja keksillä. Saatiin Sepolta maalinjämiä, joille ei enää ollut käyttöä. Seluskassa riittää maalattavaakin, joten eiköhän tule ne meillä hyvään käyttöön. Sunnuntaina saatiin naapurista vieras peltojen poikki ja hörpittiin mehua kauniista auringonpaisteesta nauttien.

Kuvia ei katon edistymisestä otettu kun käyhän ne jo vähän tylsäksi.. huopakatoltahan meidän tämän hetkinen projekti näyttää! Leveillään sitten kun on työ saatu valmiiksi :)

Ai niin, ovi avautui hyvin. Mutta Sampo olikin käynyt viime viikolla toisenakin päivänä lukkopesää säätämässä ja joutunut ensin 'murtautumaan' sisälle sorkkaraudan ja ruuvimeisselin kanssa. Mutta nyt on ovi suorassa ja se toimii oikein hyvin.