keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Pikivisiittejä Seluskaan

Torstai 10.8.

Lähdin ajelemaan Seluskaan vasta puoli kahdeksalta illalla. Olin niin kiireinen koko päivän, että aikaisemmin en ehtinyt. Halusin käydä poimimassa vadelmia, kun viikonloppuna en sitten kuitenkaan ehdi. Ja kastelin tietenkin kukkaset ja puut ja muut viherhörsöt, kun lämmintä ja aurinkoa on riittänyt koko viikon.

Löysin pari tosi hyvää vattupuskaa ja sain käteni naarmuille, mutta myös kivasti isoja ja kypsiä vattuja. Ja mikä tärkeintä, madottomia. Pääsee sitten syksyn pimeellä leipomaan ihanaa piirakkaa :)

tiistai 8.8.

Lähdettiin töiden jälkeen ajelemaan kauniissa auringonpaisteessa kohti Seluskaa. Oli kyllä todella kaunis aurinkoinen ja kesäinen sää. Katolla meitä odotti melkoinen ylläri - pressu ja piippu ja iso osa kattoakin suorastaan kuhisi lentomuurahaisista. Siinä oli hätistelemistä, että päästiin katon kimppuun.

Saatiin onneksi murkut sen verran hätisteltyä, että ehdittiin jotain töitäkin tehdä. Laitettiin kolmiorimakaistaleita korotuksen molemmin reunoin. Iltaa kohden lentomuurahaisten määrä kasvoi tasaiseen tahtiin, joten ei ihan saatu valmiiksi korotusta - enää ei voinut muurahaisten keskellä tehdä töitä. Puuttumaan jäi enää kaksi kolmiorimakaistaa ja harjakaista. Sitten korotus on ihan valmis ja päästään varsinaisen katon kimppuun. Hyvä!

Ennen lähtöä poimin vielä pikkuisen vattuja ja sitten kiireellä kotipizzaan!