sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Sääennuste: vesisadetta...

Tämä viikonloppu oli kiireinen ja sovittua tekemistäkin oli aika paljon. Lauantaina ei ehditty Seluskaan ollenkaan. Mutta käytiin kuitenkin rautakaupassa pyytämässä tarjous kattotarvikkeista ja ostamassa kaikelaista pientä.

Sunnuntaina sitten lähdettiin aamusta Seluskaan. Aurinko paistoi, mutta taivaalla väijyivät tummaakin tummemmat pilvet. Sen verran jaksoi aurinkoinen paistella, että sain ajettua pihan ruohonleikkurilla. Sitten alkoi satamaan, joten pihatyöt oli pakko jättää. Sampo puuhasteli aikansa navetan välikatolla, mutta halusi sitten testata pitkästä aikaa grafiikkprässiä ja loppuaika menikin vedostaessa. Lähdettiin aika aikaisessa vaiheessa pois kun vettä tuli todellakin kaatamalla. Tänään ei asiat edenneet kovinkaan paljon, mutta pikkuisen kuitenkin. Viikon päästä alkaa loma, joten sitten on odotettavissa enemmän toimintaa.

Sen verran ennakoitiin, että mitattiin kaikki tarvittavat puutavarat, että osataan ostaa oikeanlaista lauttaa ja palkkia. Mitattiin myös meiltä löytyvä muoviputki, että saadaan pukuhuoneen ilmastointia varten oikeankokoinen venttiili.

Löydettiin pihalta raperperi ja huomattiin, että puolikuolleena ojanpenkkaan kaivettu ruohosipuli oli elossa ja kasvoi. Vaahteran lehdet olivat melkein kokonaan auki :)