sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Pakkanen saa tulla!

Seluskassa 13. ja 14.10.

Minä käväsin Seluskassa päiväseltään lauantaina. Vähän lämmittelin ja yritin alotella kaikenlaista pientä, mutta mikään ei oikein meinannut onnistua. Harmikseni huomasin vielä, että varmaan joku hirvenköriläs oli käynyt napsimassa meidän omppupuiden latvat!!! Ryökäle. Lähimetsästä kuului koiranhaukuntaa -siellä oli varmaan hirviporukka touhussa. Meinasin huutaa niille, että täältä löytyy saalista. Pidin kuitenkin suuni kiinni kun ei ollu punasia vaatteita päällä :)

Sunnuntaina me lähdettiin sitten Seluskaan sähkötöihin. Tällä kertaa talon sisällä. Isä tuli mestariksi. Vedettiin ihan väliaikaiset säädöt muutamaa patteria varten. Sampo niitä johtoja naputteli seinään kiinni, melkolailla meni vinoon :) mutta ei se haitannut. Toiveena on ensi kesänä saada laitettua kunnolla uudet sähköt tauluja myöten.

Mutta nyt voidaan siis jättää muutama patteri päälle ettei menis lämmöt nollan alle talon sisällä. Onpas mukava! Isän lähdettyä, me vielä laitettiin keittiön ikkunaan toiset lasit paikoilleen. tai yksi ruuduistahan on rikki, joten laitettiin paikalleen kaksi ikkunaruutua ja kolmennen tilalle leikattiin saunasatusta palanen. Pysyy vähän paremmin lämmöt nyt oikealla puolella ikkunaaa.

Ai niin, meillä oli taas pitkästä aikaa yllätysvieraskin. Pihakuusten juurella naukui harmaa, aika hyvin hiiriä syönyt kisu. Sampo sitä kävi silittelemässäkin ja oikein ystävälliseltä oli kissi vaikuttanut. Mutta oli sitten kuitenkin vähän puraissut muistoksi. Kesy se kuitenkin oli, kun oli Sampon kanssa tehnyt meille polttopuitakin.

Hokasin bloggerissa uuden ominaisuuden, tähän voi näköjään lisätä videotakin. Laitanpa testiksi jotain kesäistä muurauskuvaa...