maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Huilin jälkeen hommat taas jatkuu


Seluskassa 9.7.

Pidettiin vähän talkoiden jälkeen 'lomaa' ahertamisesta ja hurautettiin Etelä-Suomen turneen jälkeen Seluskaan vasta tänä aamuna. Muurari olikin just tullut perille pari minuuttia ennen meitä. Töihin alettiin aamukaffen jälkeen. Sampo kömpi talon alle tunkkaamaan kamarien pönttöuunien perustuksia ja minä auttelin muuraushommissa - kannoin vettä, tiiliä ja laastia.

Päivä oli harmaa ja sateinen, mutta kuitenkin aika lämmin. Sampo puuhasteli talon alla koko päivän eikä valmista tullut vieläkään. Meille tuli puolenpäivän jälkeen toinenkin muurari - onhan kyseessä kaksoispönttöuuni :) Ensimmäiset pöntön osat saatiin paikalleen ja toiset nostettiin jo paikalleen odottamaan aamua. Hyvällä tuurilla huomenna muurarit pääsevät kömpimään jo yläkertaan. Minä vastasin lähinnä ruokahuollosta ja tiilien kantamisesta. Kyllä siinäkin riitti tarpeeksi töitä yhdelle.

Illaksi tultiin city-kotiin yöksi. Huomenna käydään aamusta rautakaupassa, biltemassa ja myös hakemassa meidän upea lomaostos eli salin kattokruunu.