lauantaina, joulukuuta 03, 2005

City-remppaa :)

Kahden edellisen illan riennoit painoi sen verran aamulla, että päätettiin siirtää Seluskaan lähtö sunnuntaille. Päädyin kuitenkin illalla tekemään 'remppaa' etänä :)

Ostettiin saunaan kaksi lattia-ritilää. Pelkkä betonilattia on talvella kovin kylmä. Pistin toppavaatteet päälle ja menin parvekkeelle ritilöiden kanssa. Laitoin niihin saman värisävyn kuin lauteisiinkin; voidaan sitten huomenna Seluskassa laittaa suojaava öljy sekä lauteisiin että lattiaritilöihin.

Oli hauska puuhastella pilkkopimeällä parvekkeella. Onneksi se on lasitettu, ei ollut liian tuulista ja pystyin ottamaan kynttilän tunnelmantuojaksi. Katselin välillä sisälle, kun Sampo maalasi makkarissa uusinta tauluaan. Kunhan saadaan joskus navetan yläkertaan ateljee valmiiksi niin on sitten parempi taiteilla..

Kun oikein käyttää mielikuvistusta niin viereissä kuvassa pystyykin jo näkemään upean ateljeen.. Navetan vintillä on todella iso ja hieno tila ateljeeta varten. Toiseen päätyyn tulee isot ikkunat järvelle päin.

Meiltä on viime aikoina paljon kyselty, miten projektimme etenee. Vastaus on, että kyllähän se etenee - hitaasti mutta varmasti!