torstaina, lokakuuta 27, 2005

Lämpenee..lämpenee

Tänään saatiin saunaan kiuas! Lähdettiin sitä heti töiden jälkeen hakemaan ja samaan kyytiin hyvät neuvot sen asentamisesta, hormin tiivistämisestä sekä piippusäiliöstä. Tietämättämme oltiin tilattu punaruskea kiuas - eihän se mitään, oikein komea kiuashan se on. Ja hyväkin, heti nousi saunassa lämpötila muutamalla asteella kun sitä raahattiin peräkärrystä saunaan!

Panelointiakin jatkettiin, mutta ei vielä tullut valmista. Paljon ei kuitenkaan puutu enää saunan puolelta. Saadaan varmasti valmiiksi viikonloppuna. Ehkä myös pukuhuoneen puoli, jos ei kummempia hidasteita tule vastaan. Viikonloppuna ehditään myös käsitellä paneelit suoja-aineella ja Sampolle jää sitten vielä hormin muuraushommia. Mulla ois toiveissa myös maalata pukuhuoneen penkki. Niin ja heinäseipäistähän olen aikonut tehdä hyllykön pukuhuoneeseen.. katsotaan mitä kaikkea ehtii.

Rakennusmestari Kaikkonen oli viime yönä suunnitellut meille lauteetkin, joten alkaa olemaan aika lailla hyvin kasassa tämä osaprojekti. Äkkiäkös ne lauteet piirrustusten avulla pystyttää. Haaveiltiin jo leppoisasta rentoutumisviikonlopusta - saunotaan ja ollaan vaan. Niin sitten kun ollaan ne saunapuut tehty :)