lauantaina, kesäkuuta 21, 2008

Kiire, kiire...Seluskassa melko usein 1. - 21.6.

Lomalla ollaan oltu kohta jo viikko ja kiire näyttää vaan lisääntyvän :) Miten se on mahdollista!! Ollaan käyty Seluskassa iltasin ja parin päivän ja useamman päivän keikkoja tekemässä vähän vaikka mitä - maalaamassa, kattohommissa, pihatöitä ja sitä ja sun tätäkin on vähän mahtunut mukaan.

Loman alettua ollaan pääasiassa kuitenkin keskitytty kattoprojektiin. Mikään iso projektihan ei varmaan käynnisty ihan ongelmitta - eikä tämäkään ihan saumattomasti ole lähtenyt käyntiin ja pikkusen se yskii vieläkin, mutta etenee kuitenkin. Hitaasti mutta varmasti. Vanhalta katolta löytyy kaikenlaista pikku ylläriä pitkin matkaa, vielä ollaan kuitenkin löydetty jonkinmoiset ratkaisut haasteisiin ja päästy eteenpäin. Tekemistä on kuitenkin vielä paaaaaljon. Onneksi ei oo mikään paniikki ja pitkä kesä aikaa!!

Tällä hetkellä ollaan siis laittamassa koolirimoja ja räystäslautoja. Vielä ei olla päätetty koolitetaanko ensin koko katto ja siirrytään sitten vasta levyihin ja huopiin vai tehdäänkö katto osissa. No, ehkäpä se selviää tässä parin päivän sisään kun taas juhannuksen jälkeen lähdetään töihin.