sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

"Tanssii tähtien kanssa..."

Seluskassa 19.-20.4.

Lähdettiin lauantaiaamuna aamupalan jälkeen lattiahommiin. Keli oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja oli keväisen lämmintä. Alettiin samantien hommiin, salissa oli +16, joten siirrettiin lämmittämistä illempaan.

Edellisellä kerralla päästiin just AIV-tornin kohdille, joten nyt saatiin alottaan ekalla rivillä, joka meni tornin ohi. Hienoa hienoa. Homma eteni nyt jotenkin paljon vikkelämmin, johtui varmaan siitä, että ei tarvinut enää sovittaa lautoja torniin. Jossain vaiheessa alettiin nakkeleen vanhat laudat ulos ja minä lapion huonoja muhia ja olkia säkkeihin. Sampo höyläsi sillä aikaa paria parrua, että saatiin meidän supersuora lattia vielä pikkuisen suorempaan :)

Tehtiin ihan kunnon työpäivä ja illalla tulikin uni silmään aika kivasti. Aamulla noustiin reippaina ja jatkettiin hyvää työputkea. Tehtiin kokonaista 15 riviä ja puolikas vielä päälle. Se oli ihan hyvä saldo, koska sunnuntaina osa päivästä meni viilaten ja höyläten. Urakan jälkeen oltiin tosi tyytyväisiä tulokseen - ollaan jo yli puolenvälin!! Mahtavaa. Innostuttiin sitten oikein testailemaan upeaa lattiaa ja kokeiltiin juoksua, hyppelyä ja tanssimista :) ja hyvin toimii!