tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Hommissa

Seluskassa 28.3. / 29.3. ja 31.3.

Käytiin perjantaina taas Mammuttihirreltä hakemassa kutterinpurua 12 säkkiä. Ei se vielä riittänytkään, vaikka aluksi laskeskeltiinkin niin. Otettiin nimittäin vielä yksi kerros vanhoja muhia pois, kun päällimmäisenä oli niin paljon heinäroskaakin. Eli uutta muhia tarvitaankin vähän enemmän kuin alunperin laskettiin. Mutta pitkälle jo päästiin 12 säkillisellä. Illasta meillä oli muuta menoa, joten ei muuta ehditty kuin levittää muhat.

Lauantaille ja sunnuntaillekin oli menoa, joten tästä viikonlopusta tuli vähän tynkä. Hyvin silti päästiin tavoitteeseen eli 5 uutta riviä lautoja. Ylitettiin tavoite ja nyt ateljeessa on yhteensä 11.5 riviä lattialautoja. Laskeskeltiin, että nyt on saatu 1/10 lattiasta tehtyä :) Työtä siis vielä riittää. Onneksi innokkaita talkoolaisia on jo ilmoittautunut!

Maanantaina sitten hurautettiin Seluskaan töiden jälkeen pihatöihin. Jokakeväinen tulva on kohta käsillä ja otettiin nyt vähän ennakkoa siihen ettei tulva pääsisi niin pahaksi. Tehtiin töitä puol ysiin asti, oli tosi valoisaa ja lämmintä ja siis kiva puuhastella ulkona.