sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Muhinointia navetassa pitkästä aikaa

Seluskassa 12.-13.1.

Ollaan käyty uuden vuoden jälkeenkin muutamaan otteeseen Seluskassa lämmittelemässä ja ruokkimassa lintuja, mutta sen kummempia työhommia ei olla tehty. Nyt lähdettiin kuitenkin oikein työmielessä lauantaina Seluskaan. Kaikki kuvamateriaali jouduttiin kuitenkin valitettavasti sensuroimaan, koska heikompihermoisia blogin-lukujoita olisi voinut alkaa hirvittämään :) Tarkoitus oli siis saada 'muhinointi'-hommelit hyvään vauhtiin navetan vintillä taas pitkäastä aikaa.

Lauantai me kuitenkin otettiin ihan rennosti, lämmitettiin taloa ja nautiskeltiin viiniä, juustoja ja hyvä leffa. Sunnuntaiaamuna oltiin sitten tosi reippain mielin valmiita töihin. Kova lumisade pikkusen sekoitti meidän suunnitelmia, koska lumitöihin upposi aika pitkä aika, joten muha-hommaan jäi paljon vähemmän aikaa kuin oltiin ajaltu. No, ehdittiin kuitenkin laittaa paperit 6 väliin eli 10 ollaan nyt menossa. Vielä on 11 jäljellä. Eli melkein puolivälissä on tämä projekti. Lauantaina ennen kuin lähdettiin Seluskaan, käytiin katsomassa lattialautaa, jota ollaan ateljeehen suunniteltu. Ja hyvältähän se näytti. Ensinhän meillä oli suunnitelmissa ihan oikea lankkulattia, mutta sitten kuitenkin todettiin ettei meidän kannata sitä ateljeehen laittaa ja vaihdettiin sitten tavalliseen lautalattiaan. Se käsitellään sitten kohtuu tummaksi eli hieno siitäkin tulee. Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja saadaan ateljeehen lattia jo tämän kevään aikana.

Äkkiä näköjään tottuu 'laiskana' oloon kun tämän päivän rutistus tuntuu vetävän aivan uupumuksen puolelle. Hyvä on näin pikkuhiljaa alottaa taas työt ja kiristää sitten tahtia kevään edetessä kesää kohti -kesällä onkin taas iso urakka eli taloon tulee uusi katto.