sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Ja taas!


Seluskassa 26.-27.1.

Lähdettiinpä taas töihin Seluskaan. Viikolla meillä oli käynyt muurari vieraana ja rapannut pirtin uunin toiseen kertaan. Sotkua oli enemmän kuin oltiin osattu odottaa, joten ei oltu varauduttu siivousvälineille eikä vedellä. No, pitää joku toinen kerta sitten mennä taas luutuushommiin.

Lauantaina vaan lämmiteltiin uuneja ja vietettiin iltaa hyvien kirjojen parissa. Niin ja saatiinhan me yllätysseuraakin - nimittäin pikkulepakko!! Kylläpäs tuli jännitystä lauantai-iltaan. Onneksi 'lepis' oli kohmeinen ja tokkurainen eikä lähtenyt lentoon. Vangittiin se muovilaatikon alle ja saatiin turvallisesti seurata kun se venytteli siipiään ja heilutteli korviaan. Kuultiin myös lepakon ääntelyä, jännää napsutusta. Sillä oli harottavat varpaat :) Ei saatu kuvattua sen iltajumppaa, kun otettiin kamera esille niin se alko ujoksi. Vietiin pieni iltavieras aittaan. Vähän kyllä jänskätti alkaa nukkumaan, mutta ei onneksi saatu lisää vieraita.

Sunnuntaina sitten paiskittiin töitä. Muhahomma jatkui navetan yläkerrassa ja nyt se etenikin kivasti. Oiskohan n. 2/3 tehtynä. Eli vielä joutuu pari - kolme päivää tekemään tervapapereiden kanssa töitä, sitten loput muhat / ekovillat ja sitten jo pääseekin lattialautojen kimppuun. Mahtavaa! Lattialaudat tulevat jo ensi viikolla. Työreissun takia ei kuitenkaan ensi viikonloppuna päästä Seluskaan. Varovainen tavoite on, että saisi muhahomman valmiiksi helmikuussa ja päästäisin laitteleen lattiaa sitten maaliskuussa. Katotaan miten käy.