sunnuntaina, marraskuuta 06, 2005

Extreme makeoverSauna ei ole vielä ihan valmis, pientä viilamista on vielä esim. askeljakkara, osa listoista, oven karmit, lauteiden käsittely jne. jne. mutta nyt jo voin kyllä sanoa, että meillä on todella kaunis sauna! Viereisistä kuvista varmasti jokainen näkee, että kovasti on sauna alkuperäisestä asustaan muuttunut ja pelkästään parempaan suuntaan :) Eli saanko esitellä meidän saunan: ennen ja jälkeen.

Lauteiden tekeminen oli vähän monimutkaisempaa kuin minä olin ajatellut. Sampo ei varmaan ollutkaan luullut, että ne vain tekastaan ja aletaan heti kylpemään... Tehtiin töitä taas lauantaina puolilleöin. Sunnuntaina saatiin lauteet valmiiksi ja saunottiin !!!!!! ennen kaupunkiin lähtöä. Oli ihanan lempeät ja makeat löylyt ensimmäistä kertaa ihan ikiomassa ja itsetehdyssä saunassa. Vieläkin on hyvä mieli. Enempää ei oikeestaan tästä viikonlopusta voi sanoakaan. Tai olihan meillä kyllä tosi hauskaa, kun minä laittelin kattolistaa - meinas piru vie pistään hanttiin :)

Laakereille ei kuitenkaan auta jäädä lepäileen, lauteet pitää käsitellä suoja-aineella. Niistä tulee paneeleiden väriset. Ois hyvä saada se tehtyä nyt kun vielä on plussan puolella lämpötila. Seuraava viikonloppu menee kyläillessä, että pitää nyt vähän kattoa ehtiskö viikolla käydä.