lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

Kevättä Seluskassa

Seluskassa useesti

Ollaanhan me käyty Seluskassa montakin kertaa ja pikkuhiljaa saatu asioita etenemään, mutta se on tää päivityshomma joka on nyt tahtonut aina unohtua. Katolta on tiputeltu lunta, kuistia paneloitu, keittiötä ja pikkukamaria on pikkuhiljaa tyhjennetty, hoidettu kesän lupa-asioita, tehty väliaikainen keittiö pirttiin ja remonttia on suunniteltu.. Tässä muutamia kuvia keväältä.

Kesän aikataulutkin alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Ulkona viemäröintityöt alkavat toukokuun viimeisellä - kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Niiden ei pitäisi vielä hirveesti aikaa. Ennen sitä tai siihen mennessä yritetään saada lattiat auki, jotta sisätyöt pääsisivät alkamaan sitten samantien kun ulkona hommat saadaan valmiiksi. Eli kauan ei tarvi enää odotella, että toiminta taas alkaa!

Mutta kyllä tässä vielä muutakin puuhaa riittää itselläkin ennen kuin tuossa vaiheessa ollaan. Keittiöstä pitää esim. kantaa se julmetun painava hella pois, siinä onkin puurtamista. Kaikki ison hauiksen omaavat voi ilmoittautua vapaaehtoisiksi kantamaan. Sitten voitais puhdistaa keittiön katto ja kattolistat ja maalata ne. Samoin vois ostaa kuistille maalit ja listat ja maalata seinät + listat. Ja kaikkea muuta mahdollista ja mahdotonta. Niin ja pitäähän ne sähkötyötkin suunnitella.