maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Uusi ovi ja ikkunat

Seluskassa 5.-6.9. ja edellisellä viikollakin

Minä lähdin perjantaina töiden jälkeen kisuneitien kanssa uudella Bellalla kohti M-kylää. Sampo jäi maalaushommiin, tosin ei Seluskaan vaan citykotiin pikkupensselillä :) Lauantaiaamuna klo 10 oli treffit puusepän luona, josta saatiin mukaamme kuistille uudet ikkunat ja ovi. Kaikki on siis tehty vanhasta mallista. Ikkunat tosin ihan vähän pienempänä + parilla lisälasilla. Kuorma nousi helposti kyytiin kahden miehen nostamana, mutta kyllä minä jo siellä vähän uumoilin, että mun hauikset joutuu kyllä tosi koville kun niitä paikoilleen nostellaan. Mona ja Lisa jäi yökylään 'mummulaan' kun me suunnattiin Seluskaan.

Olihan siinä kova homma nostella ikkunatkin paikalleen, oli niillä vaan painoa. Lauantai-ilta meni niiden parissa eikä ihan kaikkia vielä saatukaan paikalleen kun tuli niin kamalan pimiä ettei eteensä nähnyt. Sunnuntaina sitten viimenen ikkuna ja sitten nostettiin ovi paikalleen. Voi pyhä jyssäys kun se paino!! Mutta jollain sisulla tai millä lie se kuitenkin nousi paikalleen. Kyllä nyt on kuisti hyvällä mallilla. Paljon ei enää puutu.

Niin ja laitettiinhan me sunnuntaina vielä luiskaan kolmiorimasta pienet askelmat, että on vähän turvallisempaa ja helpompaa kävellä.

Minä kävin torstai-iltana edellisellä viikolla maalaamassa, yksi seinä on nyt kokonaan maalattu ja kahdesta muusta noin puolet kummastakin. Vielä kun tulis pari aurinkoista päivää!