sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Paneelikeskustelu :)

Seluskassa 17.-19.7.

Lähdettiin Seluskaan perjantaina töiden jälkeen isossa lastissa, auto täynnä ruokaa + 4 ihmistä ja 2 kissaa. Lisää porukkaa tuli viiden maissa, purkamaan rautakaupan kuormaa, joka tuli kuuden maissa. Juotiin kaffet ja pullat ja iltasella paisteltiin vielä makkarat. Oli tosi kaunis ja lämmin kesäinen ilta. Vaikka oli luvattu kovaa sadetta ja ukkostakin, melkein jo siirrettiin kuorman toimituspäivää sen takia. Mutta sitten päätettiin ottaa riskillä. Ja se kannatti. Kun muu väki lähti kohti Oulu (tai no, Oulussahan Seluskakin nykyisin sijaitsee) niin me otettiin vielä J:n ja J:n kanssa peli mölkkyä.

Lauantaina laitettiin veljekset rantapusikkoon sahan, vesurin ja puutarhasaksien kanssa. Siellä ne melkein koko päivän puuhailivat ja saivat kyllä hyvää jälkeä aikaan. Enää oli pystyssä muutama moottorisahalla kaadettava puu. Eli hienon aukon saivat aikaan, siihen tulee meidän rantsu. Me Sampon kanssa oltiin kuistin kimpussa eli alettiin purkuhommat ihan tosissaan. Homma ei tietenkään ihan helppoa ollut, kun paneelitkin oli lyöty kiinni melkosen pitkillä nauloilla. Mutta pikkuhiljaa alko seinät katoamaan. Keli oli taas hieno, aurinkoinen ja kesäinen. Illalla tietenkin saunottiin ja pelattiin sitten Samuraita.

Sunnuntaina meillä purkuhommat jatku, pojat siirty lapioimaan kuoppaa. Siihen tulee ateljeen luiskan 'perustus'. Yllätysvieraitakin piipahti päivän aikana. Paistettiin taas makkarat ja otettiin viimeinen puristus ennen lähtöä cityyn. Oispa kiva kun ois joka viikonloppu pari ylimäärästä käsiparia auttelemassa niin valmista tulis nopeemmin :)