sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2009

Ihan piipussa

Seluskassa kesäkuussa, heinäkuussa ja 10.-12.7.

Ollaan taas käyty Seluskassa usempaankin kertaan ja tehty kaikenlaista, vain tämä raportoiminen on jäänyt vähemmälle. Tahtoo pikkuiset Mona ja Lisa viedä niin paljon huomiota ettei koneella malttaisi olla ollenkaan. Tässä kuitenkin vähän selostusta tähän astisista 'saavutuksista' :)

Vessa on saanut uuden hienon oven ja katoksen oven päälle, talon katon räystäshuovat on melkein liimattu, kuistin päältä kaikki (HUOM! todellakin kaikki) lehdet on kannettu pois, kuisti on muutenkin tyhjennetty kesän projektia varten, keittiöstä on purettu viimeinenkin vanha piippu, puohia on tunkattu, navetan päädyn ovenkarmit on maalattu samoin räystäslautaa ja pihan puolen ikkunanpielet, taas yksi pihakoivu on kaadettu ja pilkottu, rantavitikkoa on karsittu reilulla kädellä ja kovasti on tehty suunnitelmia tälle ja ensi kesällekin.

Niin ja vietettiinhän me Seluskassa ensimmäistä hääpäivääkin upeassa kesähelteessä mansikoiden ja kuohuviinin kera. Viikko sitten meillä kävi vieraitakin. Eli hyvin on kesä sujunut tähän asti - nyt kun vielä loma alkaisi!