sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Vieraita Seluskassa 13.5. -14.5.Meillä oli tiedossa oikein super kyläilyviikonloppu. Lauantaina tulivat vieraat kauempaa eli äiti ja veljet sekä suosikki eno :) ja kummipoika. Vieraat toi mukanaan Sampolle höyläpenkin, muutamia tuoleja ja läjän lankkuja.


Aamupäivä oli aika aurinkoinen ja melko lämminkin. Sen verran ainakin, että saatiin vieraiden kanssa makkarat paistettua. Sitten juotiin kakkukahvit ja sopivasti alkoikin ripsiin vettä just kun porukka oli lähdössä ajeleen kotiin.

Me jatkettiin sinnikkäästi hommia pienestä vesisateesta huolimatta. Kannettiin saunan vierestä maata navetan taakse, vessan eteen. Maa on siellä niin vetistä ja pehmeää ettei tahdo päästä vessalle ollenkaan kahlaamatta polvia myöten kurassa. Saunaan päästiin vasta puoli yhdeksän aikaan melko uupuneina.

Äitienpäivänä meillä kävi kylässä Salla, Jape ja Pirkko. Sää oli valitettavasti melko kolea ja sateinen. Minä sain synttärilahjaksi ihania ruusuja. Joista toisen istutin vanhaan pataan. Miehet uurastivat ja kävivät kiskomassa rannasta vanhan niittokoneen pihaan. Jaksoivat vielä jatkaa vessan polun kivetystäkin ja saivat sen melkein valmiiksikin. Hienoa! Juotiin yhdessä kahvit ja herkuteltiin eilisten vieraiden jättämällä kakulla. Nami.

Me lähdettiin kotiin melkein heti vieraiden jälkeen - meinas flunssa iskeä päälle, joten parempi oli lähteä kotiin kattomaan jääkiekkoa lämpimän juoman kanssa. Jaksaa sitten taas jatkaa ensi viikonloppuna.