sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Hiljaa hyvä tulee..

Seluskassa 16.3.

Työkiireitä ja muita kiireitä, ei ihan sairaana mutta ei paljon muutenkaan.. On ollut vähän hiljasta meidän rojektirintamalla, mutta eipä meillä toki mikään hätä olekaan. Tänään oli vähän mahatautia ym. ilmassa, mutta lähdettiin kuitenkin käväseen Seluskassa. Linnuille piti saada ruokaa ja kiinnosti myöskin lumi /vesitilanne pihalla.

Kovasti oli lumet sulaneet ja pihalla ois voinu luistella kun oli keskipihan ihan jään peitossa. Mutta ei vielä pahaa vesiongelmaa. Se kyllä kohta ilmaantuu kunhan muutama päivä on taas plussalla. Nooooh... kokemusta on jo siitä, kuinka siitä selvitään.

Käytiin ateljeessa pistämässä vihdoinkin lattiaurakka ihan konkreettisesti käyntiin kun laitettiin kolme ensimmäistä lautaa kiinni :) Isälle kiitos hyvän poran lainasta. Todettiin, että kyllä siellä yläkerrassa tekemistä piisaa, mutta kyllä se on pakko tässä kevään aikana valmiiksi saada. Jospa pääsiäisen aikaan ehdittäisiin Seluskaan kotiutua vaikka pariksi päiväksi niin kyllähän se sitten lähtisi lattiakin kunnolla etenemään.